Wydarzenia
Brak wydarzeń
Very Small Cafes and...
EXTREME RESTAURANTS
SMALL RESTAURANTS
NEW RESTAURANT DESIGN
EAT OUT
NEW BARS AND RESTAURANTS 2
Frame Magazine 64 - 7...
Frame Magazine 65 - 2...
Frame Magazine 66 - PARTY...
Frame Magazine 68 – FOOD...
Cool Spots Côte D'Azur
Lukullus w sarmackich progach
C3 290: VALUEADDED WINERY
Steven Holl LOISIUM World...
Dostępność: na zamówienie A few years ago, on the edge of Langenlois, Austria, in the midst of rolling vineyards, three neighboring families faced a puzzle: recent technology had made their extensive cellars, some up to 900 years old, obsolete for wine production. What to do with the space? This unique meeting of traditional viniculture, ancient building technology and contemporary architecture and scholarship was the answer.
CYBERCAFES - SURFING INTERIORS
Gourmet Shops of Paris
Dostępność: na zamówienie Paris, the food-lover's capital, is adept at satisfying the most discerning gourmand. Gourmet Shops of Paris offers a unique guide to the best addresses for savoring the flavors of Paris, where sampling reigns supreme. Beautiful shops and boutiques offer delectable pastry and tarts, chocolate and candy, wine, bread, and cheese, olive oil, tea, and soup: the finest products from France's many celebrated regions and across the globe.
Brasseries and Bistros in...
RESTAURANT DESIGN
Nie ma zbyt wielu zadań koncepcyjnych poza projektowaniem restauracji, które pokazałyby tak mocno efekt globalizacji. Często nawet ma to mniejszy związek z unifikacją międzynarodowych firm takich jak Starbucks i McDonalds, a większy z indywiudalnymi projektami - głównym tematem tej książki - ich różnorodnością jak nigdy wcześniej. Współczesne projektowanie restauracji jakkolwiek by na to nie patrzeć ma coraz mniej wspólnego z kulturą regionu (przyjnajmniej w miastach). Jeżeli Mark Newson tworzy wnętrza w Londynie lub Nowym Jorku, to projekt pokaże jego podpis, lecz nie zobaczymy tam dużego związku z miejscem.