Filtruj według

Dostępność

Dostępność

Cena

Cena

  • 41,00 zł - 255,00 zł

Autor

Autor

Wydawnictwo

Wydawnictwo

Oprawa

Oprawa

Język

Język

Wydarzenia

Brak wydarzeń

Restauracje

Restauracje

Aktywne filtry

Very Small Cafes and Restaurants: Księgarnia Sztuka Architektury
  • Niedostępny

Very Small Cafes and...

124,95 zł Cena
Very Small Caf s and Restaurants features 40 projects from around the world by such designers as Wonderwall, Marti Guix , and Thomas Heatherwick. Almost all of the establishments featured measure less than 150 square metres so the designers must make a big impact with very little space. The book will be inspirational for designers faced with the challenge of a tiny caf or restaurant, as well as for independent food retailers looking for fresh new ways to present their product.
Steven Holl LOISIUM World of Wine
  • Niedostępny

Steven Holl LOISIUM World...

95,55 zł Cena

Dostępność: na zamówienie A few years ago, on the edge of Langenlois, Austria, in the midst of rolling vineyards, three neighboring families faced a puzzle: recent technology had made their extensive cellars, some up to 900 years old, obsolete for wine production. What to do with the space? This unique meeting of traditional viniculture, ancient building technology and contemporary architecture and scholarship was the answer.

SMALL RESTAURANTS
  • Niedostępny

SMALL RESTAURANTS

141,75 zł Cena
Small Restaurants presents the latest work from great architects the world over. These cutting-edge and innovative designs are intended for small spaces; some find their dining rooms occupied by a single table, or one where only a limited number of diners can fit, yet none forget the care and detail that goes into each room and space that conform their interiors and personality.
SMALL BARS
  • Niedostępny

SMALL BARS

141,75 zł Cena
Bars are places where intercultural and multidisciplinary contexts are born, where styles, materials and activities fuse into one, where any given scenario can be staged from the harmony juxtaposed by our senses. These are places that put social mechanisms into motion: those based the need for individuals to communicate. They are places characteristic of any city on Earth, ones which represent the global reach of contemporary modern design, ones that aim to strike a balance where no single feature stands out over another.
RESTAURANT DESIGN
  • Niedostępny

RESTAURANT DESIGN

114,45 zł Cena

Nie ma zbyt wielu zadań koncepcyjnych poza projektowaniem restauracji, które pokazałyby tak mocno efekt globalizacji. Często nawet ma to mniejszy związek z unifikacją międzynarodowych firm takich jak Starbucks i McDonalds, a większy z indywiudalnymi projektami - głównym tematem tej książki - ich różnorodnością jak nigdy wcześniej. Współczesne projektowanie restauracji jakkolwiek by na to nie patrzeć ma coraz mniej wspólnego z kulturą regionu (przyjnajmniej w miastach). Jeżeli Mark Newson tworzy wnętrza w Londynie lub Nowym Jorku, to projekt pokaże jego podpis, lecz nie zobaczymy tam dużego związku z miejscem.

PARIS RESTAURANTS MORE
  • Niedostępny

PARIS RESTAURANTS MORE

41,99 zł Cena
French cuisine may be one of the most refined in the world, but that doesn't mean it's easy to find the best food Paris has to offer. That's why you'd be smart to carry this fabulous little guide book along with you, secure in the knowledge that your Parisian meals will be nothing but delicieux. Packed with photos, information and hotspot recommendations, this little treasure will have you eating in not only the yummiest and most chic restaurants, but also being seen in the city's trendiest bars, cafes, and beautiful tea salons.
NEW RESTAURANT DESIGN
  • Niedostępny

NEW RESTAURANT DESIGN

114,45 zł Cena
New Restaurant Design showcases 45 of the best-designed, most exciting new dining venues around the world. Featured establishments include Patrick Jouin’s Senderens in Paris, Christian Liaigre’s Buddakan in New York and Philippe Starck’s Bon in Moscow. Fans of Bethan Ryder’s earlier books will not be disappointed by this colourful and exciting new survey of the latest projects from the cream of the international design world. The introduction features interviews with 11 of the world’s most influential interior designers – including Adam D. Tihany, Marcel Wanders, Patrick Jouin and David Collins – who talk about their design philosophy and approach, their favourite eateries and what makes a great restaurant space.
NEW BARS AND RESTAURANTS 2
  • Niedostępny

NEW BARS AND RESTAURANTS 2

173,25 zł Cena
A follow-up to the highly successful New Bars & Restaurants, New Bars & Restaurants 2 takes us on a trip around the world, exploring the newest dining spaces in countries that range from France to Australia. What ties all of these projects together, however, is their original solutions to the venerable problem of dining design. An imaginative lighting system and the symbolic use of color, for example, are just two of the many design solutions that uncover universes of fantasy in a space where the focus is usually placed on the kitchen. With its detailed design comments and more than 500 full-color photographs, New Bars & Restaurants 2 will serve as an indispensable resource for the storeowner and architect alike.
MINI RESTAURANT BIBLE
  • Niedostępny

MINI RESTAURANT BIBLE

93,45 zł Cena
Take an exclusive glimpse inside an array of stunning interiors and intriguing locations revealed in over 380 pages of striking photographs. From New York to Tokyo, this mini bible guides you from cutting edge, urban dining to romantic, earthy starlit extravaganzas; gleaming colonial splendour to funky underground locations. Captivating stills feed the imagination and reveal the art of photography in this lush volume that delivers a richly diverse insight into our delight in the contemporary dining experience. Wide ranging in scope this taste of eating out in style will undoubtedly whet your appetite!
Lukullus w sarmackich progach
  • Niedostępny

Lukullus w sarmackich progach

61,95 zł Cena
Przewodnik po restauracjach w Polsce - dobra kuchnia, ciekawe wnętrza... Album - a zarazem nietypowy przewodnik dla smakoszy - który przedstawia najciekawsze i najlepsze polskie restauracje, bary, puby, karczmy, herbaciarnie i kawiarnie. Ocena autorów obejmowała zarówno kulinaria, jak też atmosferę i estetykę wnętrz, atrakcyjność miejsci i otoczenia oraz historię. Swoją opinię o tych niezwykłych lokalach, gdzie warto wstąpić na ucztę dla ciała i dla ducha, wyrazili przyznając ARKADKI w skali od 1 do 4, zamiast powszechnie stosowanych gwiazdek.
LONDON RESTAURANTS & MORE
  • Niedostępny

LONDON RESTAURANTS & MORE

47,25 zł Cena
English food is much more varied than fish ‘n’ chips (though we can tell you where to get the best London has to offer). Indeed, England’s capital city is home to a dizzying array of culinary options and of course Angelika Taschen has selected the finest London eateries where you’ll delight in a meal, tea, or simply hobnobbing with the jet-set.
HIP LOUNGING JAPAN
  • Niedostępny

HIP LOUNGING JAPAN

208,95 zł Cena
Dostępność:na zamowienie Everyone will think they’re turning Japanese with this up-close look at the hippest lounge designs in the world’s hippest country. These bars, lounges, cafes, and teahouses feature the latest in glam lighting, sensuous styling, and experiential drama. Stunning full-color photographs let designers, sophisticated clubbers, and fans of Japanese pop culture enter the world of trendy lounging.
HIP DINING JAPAN
  • Niedostępny

HIP DINING JAPAN

208,95 zł Cena

Dostępność:na zamowienie Hip Dining Japan showcases the most contemporary and hip restaurant designs in Japan. Reinterpreting the traditional spatial requirements of the Japanese dining space, the designers have created new ways to address these constraints as features. Often injected with a twist, some of the featured projects expound the private dining concept as fantasy structures integrated into the dining space, to create a sensational experience for the guests. Others mastered the art of applying über modern lighting in contrast to their Zen design sensibility, to enhance the encounter and dramatize the ambience.

Haute Spaces: Restaurants: ksa24.pl
  • Niedostępny

Haute Spaces: Restaurants

254,10 zł Cena
The cutting-edge interior designs featured in this series of books were selected from talented designers worldwide. Particular attention was paid to the artistic styles of the interior elements including wall decorations, furnishings, lighting, colours, materials and textures. The outstanding interiors here are results of an artistic selection process. This book is a must for designers and artists in interior design and architecture and contains high quality colour photos, floor pans, design concepts, and highlighted descriptions of outstanding elements which provide inspiration and display technical understanding of each project.
Gourmet Shops of Paris
  • Niedostępny

Gourmet Shops of Paris

114,45 zł Cena

Dostępność: na zamówienie Paris, the food-lover's capital, is adept at satisfying the most discerning gourmand. Gourmet Shops of Paris offers a unique guide to the best addresses for savoring the flavors of Paris, where sampling reigns supreme. Beautiful shops and boutiques offer delectable pastry and tarts, chocolate and candy, wine, bread, and cheese, olive oil, tea, and soup: the finest products from France's many celebrated regions and across the globe.

GOURMET BISTROS AND RESTAURANTS OF PARIS
  • Niedostępny

GOURMET BISTROS AND...

114,45 zł Cena

Dostępność:na zamowienie The inimitable Jacques Garcia is an internationally-acclaimed interior designer whose work ranges from private residences to museums to upscale hotels from New York, Chicago, Las Vegas, and Miami to Geneva, Brussels, and Beirut. While Garcia draws inspiration from neoclassical and oriental sources, his passion and genius lie in his unique blending of textures, patterns, colors, and styles. In Paris, crowds flock to his chic Hotel Costes, Laduree tearoom, and fin-de-siecle brasseries and salons; he redesigned the Musee Carnavalet, the Musee de la Vie Romantique, and Hotel Mansart, which was originally designed by an architect of Versailles.

Frame Magazine 68 – FOOD MOODS – FRESH EDIBLE EXPERIENCES: KITCHEN AND BATHROOM CATALOGUE
  • Niedostępny

Frame Magazine 68 – FOOD...

94,50 zł Cena
Dostępność: na zamówienie Kwietniowo majowe (#68) wydanie Frame Magazine w roku 2009 koncetruje się na restauracjach, z esejem krytyka Emmy Sturgess i 10 projektami starannie dobranymi przez redaktorów Frame. Ponadto apartament od Marcela Wandersa, 3 japońskie salony fryzjerskie, dwa biura oraz sylwetka skandynawskiej firmy projektowej Guise. Na koniec wywiady z product designerami - Ross Lovegrove oraz Nosigne.
Frame Magazine 66 - PARTY PEOPLE OUTDOOR CATALOGUE
  • Niedostępny

Frame Magazine 66 - PARTY...

94,50 zł Cena
Dostępność: na zamówienie Tom LXVII słynnego magazynu wnętrzarskiego FRAME prezentuje przede wszystkim projekty barów i klubów z wieloma przykładami i wywiadami. Pokazuje także świeży reportaż z "Les Bains des Docks" od Jean Nouvel'a oraz nową strategię sprzedaży firmy Nike. Ponadto widzimy w tym wydaniu organiczne krzesła od Tokujin Yoshioka oraz limitowane edycje mebli od Naoto Fukasawy.
Frame Magazine 65 - 2 PORTRAITS 2 RESTAURANTS 2 HOTELS 2 SHOPS 2 CENTRES ARIK LEVY
  • Niedostępny

Frame Magazine 65 - 2...

94,50 zł Cena
Dostępność: na zamówienie Sześćdziesiąte piąte wydanie FRAME to prezentacja par... Pary wnętrz pokazują jak znani projektanci potrafią w sposób całkowicie odmienny podejść do danego projektu. Wśród tych prezentacji jest holenderski twórca Germaine Kruip i jego butik dla marki Jill Sander, nietypowe pokoje hotelowe dla CitizenM i bar w Lodynie projektu Sama Buxtona. W tym wydaniu pokazano także sylwetkę chińskiego designera Ni Haifeng'a, Ilse Crawford oraz Arika Levy.
Frame Magazine 64 - 7 OFFICES 2 SHOPS 1 RESTAURANT NENDO JULIA LOHMANN
  • Niedostępny

Frame Magazine 64 - 7...

94,50 zł Cena
Dostępność: na zamówienie Sześćdziesiąte czwarte wydanie FRAME zawiera prezentacje na ponad 30 stronach projektów biur (bliskie) przyszłości, które zdają się być coraz to bardziej ekologiczne. Ponadto są tu projekty sklepów od Electric Dreams i Kris Ruhs. W wydaniu tym zaprezentowano sylwetkę japońskiego projektanta Nendo i niemieckiej desingerki Julii Lohmann. Polecamy także ciekawy wywiad z Jasperem Morrisonem. Przegląd produktów - panele akustyczne, kuchnie i meble biurowe oraz raport z targów Tendence oraz 100% Design Rotterdam.
EXTREME RESTAURANTS: Księgarnia Sztuka Architektury
  • Niedostępny

EXTREME RESTAURANTS

145,95 zł Cena
Imagine having a romatic dinner in a tram as it is making its way through Milan city center. Or would you rather visit an underwater restaurant? Would you even consider dining on a toilet seat and wiping your mouth with toilet paper? Or does the idea of sitting at a table suspended at a height of 50 metersseem more appealing? Extreme Restaurants takes you on an amazing journey through the world's most bizarre restaurants, from a UFO eatery and a skyscraper restaurant to a bistro in a revolving cable car and a restaurant with only one table. Grabbing a bite to eat has never been so adventurous.